About Me

My photo

Trying to get my voice out!

Sunday, 21 June 2015

Homesick Terubat... Sekejap.

Cerita ni dah basi. Sampai air liur basi pun dh kena cuci. lantak.

Bulan Mac lepas, satu family datang melawat aku kat sini. Masa jemput diorang tu, aku cover2 gila. Bajet2 mcm tak berapa excited sangat nak jumpa, padahal dalam hati nak je cubit2 pipi setiap orang sebab happy. Diorang stay kat Jerman ni selama 2 minggu. Termasuk aku sebagai Tour Guide, ada 10 orang semuanya. Aku bawa family aku ronda2 Jerman. Complete! Destinasi kitorang:

Frankfurt a.Main => Heidelberg => Cologne => Hamburg => Berlin => Prague => Nuremberg => Munich

Aku belanja gambar sket.












Nanti cuti panjang sket aku cerita secara mendalam pasal perbelanjaan dan tempat2 menarik.
Ciao
Web Analytics